Bruidsfotografie & Loveshoots

 

Bij loveshoots en bruidsfotografie vind ik het belangrijk om vast te leggen wat er tussen beide partners is.  De emotie van liefde zichtbaar maken en bij bruidsfotografie ook de emoties en sfeer van de dag van het bruidspaar in beeld te brengen. Mochten jullie mijn stijl voor een bruiloft mooi vinden dan kan je contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakings-/intakegesprek. om e.e.a. door te nemen en als er een klik is de boeking en opdracht definitief maken. Er wordt dan ook een offerte opgemaakt. 

 

Er is van alles mogelijk qua tijden (bijv, 6, 8 of 10 uur), het mooist vind ik dat de hele dag in beeld wordt gebracht, want dat geeft een compleet beeld van JULLIE dag!

 

Indien gewenst kan in overleg nog gekozen worden voor 2 fotografen voor een groot deel van de dag. Voordeel hiervan is dat er gestart kan worden bij de bruid, maar ook bij de bruidegom om zo ECHT een complete trouwreportage te maken.

 

Ik werk vooral in een straal van 50 km rondom Hardenberg, maar heb inmiddels ook ervaring in andere delen van Nederland en het buitenland (Italië). 

 

Binnen 3 dagen na de bruiloft ontvang je een preview.

 

Afhankelijk van het aantal uren dat er gefotografeerd wordt ontvang je 200 tot 600 foto's die zijn nabewerkt en in hoge resolutie op een persoonlijke (foto van jullie dag) houten USB-stick . 

 

Een album is optioneel tegen kostprijs met daarbij een tarief voor het opmaken van het album (ik heb twee albums thuis voor een impressie).

 

Zie voor verdere informatie bij tarieven en contact.