Natuur & Dieren

De natuur, de schepping heeft zoveel mooie facetten. Ik hou ervan om deze schoonheid en de wonderen, hoe klein ook vast te leggen met mijn camara. Planten, bloemen, vergezichten, dieren, insecten, wolken, zeeën, meren. Wat ik mooi vind wil ik vastleggen en hieruit bestaat voor een groot gedeelte mijn passie voor fotografie.

 

Vanaf 2020 is het ook mogelijk om een hondenfotoshoot te boeken. Hiervoor heb ik een aparte cursus gevolgd. Deze shoot duurt anderhalf uur in de natuur.  Hiervoor krijg je van je hond drie portretten. Zie hieronder voorbeelden van drie verschillende honden (bovenste foto en rij eronder).  Het is mogelijk om deze portretten af te laten drukken als fine-art, op hout o.i.d. De meerkosten komen dan boven op de kosten van de shoot. Zie verder bij tarieven. 

 

Met hondenfotografie heb ik een award behaald;