Tarieven en contact

IVM PRIVE OMSTANDIGHEDEN NEEM IK VOOR DE PERIODE TOT EN MET MAART 2022 GEEN OPDRACHTEN AAN

 

Tarieven 2022

  • Families & groepen, 1-persoons shoot, kinderen, zwangerschapsfotografie: gemiddeld 2 uur voor 100,-euro. Een minishoot (max 1 uur) is voor 50,- euro. Zwangerschapsfotografie is tussen 1 a 2 uur. Afhankelijk van wat voor de zwangere fysiek haalbaar is. 

U ontvangt tussen de 15-25 foto's in hoge kwaliteit (bij een shoot van 1 uur. Bij twee uur is het tussen 25-50).  Foto's worden verzonden middels 'wetransfer'. Indien gewenst kunnen ze gezet worden op een usb-stick. Uw eigen of een stick van mij (2,50 euro) of op een gepersonaliseerde houten USB-stick (prijs ongeveer tussen de 20 a 25 euro). Nadat foto's geleverd zijn kan het zijn dat ik max. 3 foto's gebruik voor mijn eigen website/portfolio. Hiervoor vraag ik altijd toestemming voor plaatsing.

  • Studiofotografie tot max. 3 personen. In overleg is hier veel mogelijk zoals in combinatie met visagie/specifieke aankleding etc. Een dergelijke shoot is vanaf 100,- (1 uur). U ontvangt minimaal 10 foto's van hoge kwaliteit. 
  • Hondenfotografie. Een fotoshoot met een hond is ongeveer anderhalf uur. U ontvangt hiervoor minimaal 10 portretten in hoge kwaliteit. De prijs is 75,- .
  • Bruidsfotografie:  Wensen zoals 1 of 2 fotografen, duur van de dag, in- of exclusief album, met ballonnen, overige accessoires/wensen bespreken we in een eerste kennismakingsgesprek. Daarna ontvang je een offerte om definitief een beslissing te nemen. Tarief hangt af van tijden, duur, wat er allemaal gefotografeerd moet worden, voor een hele dag zit je dan vaak tussen de 500,- en 750,- euro. Voor de tijd van het maken van een album reken ik ongeveer 100,- euro. De kosten van een album zijn afhankelijk van jullie wensen, gewenste leverancier en budget. Bruidsparen krijgen de foto's op een voor het bruidspaar gepersonaliseerde USB-stick (met foto van jullie dag). Voor bruidsfotografie werk ik niet met een vaste straal en ook het buitenland is optioneel. Er worden bij een bruiloft 50 km vanaf Hardenberg wel reiskosten in rekening gebracht (alleen heen en terug). Reisbewegingen gedurende de verdere dag worden niet in rekening gebracht. Mocht je meer vragen hebben dan kan je via onderstaand formulier contact met mij opnemen.
  • Evenementen, Sport & Bedrijfsfotografie: Tarief en levering in nader overleg
  • Cadeau-bon: Bedrag in nader overleg
  • Visagie: Basis bruidsvisagie incl. proefmake up: 40 euro. Dag of avond make-up 10,- , inclusief stukjes valse wimpers 13,- . Fantasy of andere opdrachten qua prijs in overleg.
  • Foto's afdrukken op diverse producten. Kosten afhankelijk van de wens. Ik werk o.a. samen met 'www.Vivelamemories.eu'.  

In principe werk ik binnen een straal van 50 km rondom Hardenberg. In overleg kan ik hiervan afwijken. Binnen een straal van 20 km buiten Hardenberg reken ik geen reiskosten. Daarbuiten 0,19 cent per kilometer. Voor meer vragen en/of opmerkingen kan je middels onderstaand formulier contact met mij opnemen.

 

N.B. 1. Bij alle bedragen geldt geen BTW gezien ik onder de kleine ondernemersregeling val.

 

N.B. 2. Een opdracht neem ik altijd heel serieus en leg de lat hoog om goede en mooie foto's te maken die zoveel mogelijk aansluiten bij de wens van de opdrachtgever. Toch is fotografie bewust voor mij een hobby en daarom blijf ik een hobby fotograaf en daar is de prijs ook naar. In die zin ben ik ook niet aansprakelijk te stellen mocht het resultaat achteraf al dan niet door technische mankementen tegenvallen. 

 

N.B. 3 Na een opdracht kan het zijn dat ik toestemming vraag om een paar foto's op mijn eigen portfolio/website te plaatsen. Dit doe ik pas na levering van de bestanden.

 

Download
Algemene voorwaarden Photographie de la Souris 2022
Algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 91.7 KB

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.