Tarieven en contact

Tarieven 2017

  • Studiofotografie, families & groepen, 1-persoons shoot, kinderen: gemiddeld 2 uur voor 60,50 (incl. 21% btw). Een minishoot (max 1 uur) is voor 30,25,- (incl. 21% BTW). Zwangerschapsfotografie is tussen 1 a 2 uur. Afhankelijk van wat voor de zwangere fysiek haalbaar is. De prijs is dan tussen 30,25 en 60,50 (incl. 21% BTW).

Tussen de 25-50 foto's in hoge kwaliteit .pdf-files (afhankelijk duur shoot). Daarnaast worden enkele foto's ter inspiratie extra nabewerkt. Foto's worden verzonden middels 'wetransfer'. Indien gewenst kunnen ze gezet worden op een usb-stick. Uw eigen of een stick van mij ( 2,50 euro) of op een gepersonaliseerde houten USB-stick (prijs ongeveer tussen de 20 a 25 euro). Nadat foto's geleverd zijn kan het zijn dat ik max 3 foto's gebruik voor mijn eigen website/portfolio.

  • Bruidsfotografie: Standaard ontvang je alle foto's welke goed zijn via Wetransfer of bij een hele dag op een aparte stick (zie verder). Wensen zoals 1 of 2 fotografen, duur van de dag, in- of exclusief album, met ballonnen, overige accessoires/wensen bespreken we in een eerste kennismakingsgesprek. Daarna ontvang je een offerte om definitief een beslissing te nemen.  Standaard reken ik rond de 550,- excl btw voor een reportage van de gehele dag (aankleden, reportage, gemeentehuis, taart, event. kerk, diner, receptie en een deel van het feest) exclusief het maken van het album. Voor de tijd van het maken van een album reken ik standaard 100 euro excl. BTW. De kosten van een album zijn afhankelijk van jullie wensen, gewenste leverancier en budget (vaak rond 180 euro). Bruidsparen die mij voor een hele dag boeken ontvangen alle foto's op een voor het bruidspaar gepersonaliseerde USB-stick (met foto van jullie dag).  Voor bruidsfotografie werk ik niet met een vaste straal. Er worden bij een bruiloft 50 km vanaf Hardenberg wel reiskosten in rekening gebracht (alleen heen en terug). Reisbewegingen gedurende de verdere dag worden niet in rekening gebracht. Mocht je meer vragen hebben dan kan je via onderstaand formulier contact met mij opnemen.
  • Evenementen, Sport & Bedrijfsfotografie: Tarief en levering in nader overleg
  • Cadeau-bon: Bedrag in nader overleg
  • Visagie: Basis bruidsvisagie incl. proefmake up: 40 euro (excl. btw). Dag of avond make-up 10,- (excl btw), inclusief stukjes valse wimpers 13,- . Fantasy of andere opdrachten qua prijs in overleg.

In principe werk ik binnen een straal van 50 km rondom Hardenberg. In overleg kan ik hiervan afwijken. Binnen een straal van 20 km buiten Hardenberg reken ik geen reiskosten. Daarbuiten 0,19 cent per kilometer. Voor meer vragen en/of opmerkingen kan je middels onderstaand formulier contact met mij opnemen.

 

N.B. 1. Bij alle bedragen exclusief BTW komt altijd nog 21% btw overheen.

 

N.B. 2. Een opdracht neem ik altijd heel serieus en leg de lat hoog om goede en mooie foto's te maken die zoveel mogelijk aansluiten bij de wens van de opdrachtgever. Toch ben en blijf ik een hobby fotograaf en daar is de prijs ook naar. In die zin ben ik ook niet aansprakelijk te stellen mocht het resultaat achteraf al dan niet door technische mankementen tegenvallen. 

 

 

VOOR 2019 NEEM IK GEEN OPDRACHTEN MEER AAN. JE KAN AL WEL BOEKEN VOOR 2020.

WACHT NIET TE LANG, WANT DE AGENDA LOOPT AL VOL.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.